نی‌ نی سایت

با سیب چی درست کنم؟ خلاصه تجربیات نی نی سایت




با سیب چی درست کنم؟ (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

سیب میوه ای خوشمزه و پرخاصیت است که می توان با آن غذاها و دسرهای متنوعی تهیه کرد. در این پست، 16 ایده از تجربیات کاربران نی نی سایت را برای بهره‌گیری از سیب در آشپزی جمع آوری کرده ایم.

  • پای سیب:

    کلاسیک و همیشه محبوب! دستورهای متنوعی برای تهیه پای سیب وجود دارد.
  • کیک سیب و دارچین:

    عطر دارچین در کنار سیب، طعمی دلپذیر ایجاد می کند.
  • کیک سیب بدون تخم مرغ:

    برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند یا به دنبال یک دستور پخت متفاوت هستند.
  • کمپوت سیب:

    یک میان وعده سالم و خوشمزه، مخصوصا برای کودکان.
  • مربای سیب:

    برای صبحانه یا عصرانه، همراه با نان تست یا پنیر.
  • سالاد سیب و کرفس:

    ترکیبی ترد و تازه، مناسب برای فصل گرما.
  • خورشت سیب:

    طعمی ملس و متفاوت، مناسب برای مهمانی ها.
  • سیب پخته با دارچین و عسل:

    یک دسر ساده و سالم.
  • چیپس سیب:

    یک میان وعده خانگی و کم کالری.
  • اسموتی سیب و موز:

    یک نوشیدنی مغذی و انرژی زا.
  • سیب زمینی سرخ کرده با سیب:

    یک ایده خلاقانه برای طعم دادن به سیب زمینی. (البته مورد خیلی محبوب نیست)
  • سوپ سیب و هویج:

    یک سوپ گرم و مقوی برای فصل سرما.
  • دمنوش پوست سیب:

    برای آرامش اعصاب و بهبود خواب.
  • سرکه سیب خانگی:

    سالم تر و طبیعی تر از سرکه های صنعتی.
  • مارمالاد سیب:

    بافت لطیف و طعم خوشایند.
  • تهیه پوره سیب برای نوزاد:

    غذای کمکی مناسب و خوشمزه.




  • با سیب چی درست کنم؟ خلاصه تجربه های نی نی سایت

    با سیب چی درست کنم؟ خلاصه تجربه های نی نی سایت

    1. پای سیب

    یکی از محبوب ترین و کلاسیک ترین گزینه ها. دستور پخت های متنوعی آنلاین پیدا میشه و میتونید با خمیر خونگی یا آماده درست کنید. خیلیا تو نی نی سایت از پودر پای سیب آماده استفاده کردن و راضی بودن. میتونید بهش دارچین و گردو هم اضافه کنید برای طعم بهتر. بعضیا میگن راز یه پای سیب خوب، سیب ترش و شیرینه!فراموش نکنید بعد از پخت، با یه کم پودر قند تزئینش کنید. یه کم بستنی وانیلی کنارش هم عالی میشه!همیشه قبل از پخت، سیب ها رو تست کنید که خیلی سفت نباشن.

    2. مربای سیب

    مربای سیب خونگی یه صبحانه دلچسبه. خیلی هم آسونه!میتونید با پوست یا بدون پوست درستش کنید. بستگی به سلیقه خودتون داره. بعضیا بهش هل و گلاب هم اضافه میکنن که عطرش محشر میشه. برای جلوگیری از شکرک زدن، حتماً از آبلیمو استفاده کنید. موقع پخت، مرتب کف روش رو بگیرید تا مربا شفاف بشه. میتونید توی شیشه های استریل شده نگهداریش کنید. عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندغلظتش باید به اندازه ای باشه که نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت.

    3. کمپوت سیب

    کمپوت سیب یه دسر سبک و خوشمزه است، مخصوصا برای وقتی که مریض هستید. خیلی سریع آماده میشه و برای بچه ها هم خیلی مفیده. میتونید بهش یه کم دارچین و میخک هم اضافه کنید. موقع پخت، حواستون باشه سیب ها له نشن. بعد از پخت، بذارید خنک بشه و بعد نوش جان کنید. میتونید توی یخچال تا چند روز نگهداریش کنید. برای تنوع، میتونید از سیب های رنگی استفاده کنید.

    4. اسموتی سیب

    اسموتی سیب یه نوشیدنی سالم و انرژی بخشه، مخصوصاً برای صبحونه. میتونید با شیر، ماست یا آب سیب درستش کنید. بهش موز، دارچین، زنجبیل یا سبزیجات دیگه هم میتونید اضافه کنید. برای شیرین شدنش میتونید از عسل یا شیره خرما استفاده کنید. یخ هم فراموش نشه!یه کم دونه چیا هم میتونید بهش اضافه کنید که مغذی تر بشه. میتونید با سیب های مختلف، اسموتی های مختلفی درست کنید.

    5. دمنوش سیب و دارچین

    دمنوش سیب و دارچین یه نوشیدنی گرم و آرامش بخشه، مخصوصاً توی فصل پاییز و زمستون. خیلی راحت درست میشه و خواص زیادی هم داره. میتونید از سیب خشک شده یا سیب تازه استفاده کنید. یه کم عسل یا نبات هم میتونید بهش اضافه کنید. بذارید حدود 10-15 دقیقه دم بکشه. میتونید بهش یه کم زنجبیل هم اضافه کنید. این دمنوش برای سرماخوردگی هم خیلی مفیده.

    6. چیپس سیب

    چیپس سیب یه میان وعده سالم و خوشمزه است که به راحتی توی خونه درست میشه. سیب ها رو نازک برش بدید و توی فر یا دستگاه خشک کن بذارید. میتونید بهشون دارچین، شکر یا نمک بزنید. باید کاملاً خشک و ترد بشن. توی ظرف دربسته نگهداریشون کنید. میتونید از سیب های مختلف برای طعم های مختلف استفاده کنید. برای تهیه چیپس سیب، سیب های سفت و سالم رو انتخاب کنید.

    7. سیب زمینی سرخ کرده با سیب

    شاید عجیب به نظر برسه، اما ترکیب سیب با سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه است!سیب رو به صورت خلالی خرد کنید و با سیب زمینی سرخ کنید. میتونید بهش ادویه های مختلف بزنید. یه سس تند هم کنارش سرو کنید. یه طعم متفاوت رو تجربه کنید. برای این کار از سیب های ترش استفاده کنید. این غذا بیشتر شبیه یک پیش غذاست.

    8. سالاد سیب و کرفس

    سالاد سیب و کرفس یه سالاد سبک و خوشمزه است که برای پیش غذا یا کنار غذا مناسبه. سیب، کرفس، گردو و کشمش رو با سس مایونز مخلوط کنید. میتونید بهش آبلیمو هم بزنید. یه کم نمک و فلفل هم فراموش نشه. بذارید یه کم توی یخچال بمونه تا طعم ها با هم ترکیب بشن. میتونید به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید. برای تزیین میتونید از برگ کرفس استفاده کنید.

    9. سس سیب

    سس سیب یه سس خوشمزه است که با گوشت و مرغ خیلی خوب میشه. سیب، پیاز، سیر و ادویه ها رو با هم تفت بدید و بعد با آب گوشت یا آب مرغ بپزید. بعد از پخت، مواد رو پوره کنید. میتونید بهش سرکه بالزامیک هم اضافه کنید. قبل از سرو، بذارید سس خنک بشه. برای طعم بهتر، از سیب های ترش و شیرین استفاده کنید. این سس رو میتونید توی یخچال نگهداری کنید.

    10. ژله سیب

    ژله سیب یه دسر خوشمزه و آسونه که برای مهمونی ها مناسبه. پودر ژله سیب رو با آب جوش مخلوط کنید و بذارید خنک بشه. سیب های خرد شده رو بهش اضافه کنید. میتونید بهش تکه های میوه دیگه هم اضافه کنید. بذارید توی یخچال تا کاملاً ببنده. برای تزیین میتونید از خامه و سیب استفاده کنید. میتونید از ژله آلوئه ورا هم به عنوان پایه استفاده کنید.

    11. خورشت سیب

    خورشت سیب یه خورشت خوشمزه و متفاوت است که با گوشت یا مرغ درست میشه. گوشت یا مرغ رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید و بعد سیب های خرد شده رو بهش اضافه کنید. میتونید بهش آلو و قیسی هم اضافه کنید. بذارید با حرارت کم بپزه تا جا بیفته. این خورشت طعم ملس و خوشمزه ای داره. برای طعم بهتر، از سیب های ترش و شیرین استفاده کنید. میتونید بهش زعفران هم اضافه کنید.

    نوشته های مشابه

    12. پوره سیب

    پوره سیب یه غذای مقوی و خوشمزه برای بچه ها و سالمندان است. سیب ها رو بپزید و بعد پوره کنید. میتونید بهش دارچین و کره هم اضافه کنید. برای بچه ها میتونید یه کم شیر هم بهش اضافه کنید. این پوره خیلی راحت هضم میشه. میتونید از سیب های مختلف برای طعم های مختلف استفاده کنید. برای شیرین شدنش میتونید از خرما استفاده کنید.

    13. کیک سیب و دارچین

    کیک سیب و دارچین یه کیک خوشمزه و خوش عطر است که برای عصرانه مناسبه. دستور پخت های مختلفی آنلاین پیدا میشه. میتونید بهش گردو و کشمش هم اضافه کنید. قبل از پخت، فر رو گرم کنید. بعد از پخت، بذارید کیک خنک بشه و بعد برش بزنید. میتونید روی کیک رو با پودر قند تزئین کنید. برای طعم بهتر، از دارچین تازه استفاده کنید.

    14. تارت سیب

    تارت سیب یه دسر شیک و خوشمزه است که برای مهمونی ها مناسبه. خمیر تارت رو آماده کنید و داخل قالب پهن کنید. سیب های خرد شده رو روی خمیر بچینید. میتونید بهش دارچین و شکر هم بپاشید. توی فر بپزید تا طلایی بشه. بعد از پخت، بذارید تارت خنک بشه و بعد سرو کنید. میتونید روی تارت رو با مربای زردآلو براق کنید.

    15. ترشی سیب

    ترشی سیب یک ترشی ملس و خوشمزه است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود. سیب ها را خرد کرده و با سرکه، شکر، نمک و ادویه های ترشی مخلوط می کنیم. می توان از سبزیجات معطر مانند نعناع و ترخون نیز در ترشی استفاده کرد. ترشی را در ظرف شیشه ای ریخته و در جای خنک نگهداری می کنیم. بعد از چند هفته ترشی آماده مصرف است. از سیب های سفت و کمی ترش برای تهیه ترشی استفاده کنید. می‌توانید به ترشی سیب گردو و کشمش هم اضافه کنید.

    16. سرکه سیب خانگی

    تهیه سرکه سیب خانگی کار نسبتا آسانی است و نتیجه آن یک سرکه ارگانیک و با کیفیت خواهد بود. سیب ها را خرد کرده و در ظرف شیشه ای می ریزیم. کمی آب و شکر به آن اضافه می کنیم. ظرف را در جای تاریک و خنک قرار می دهیم و هر روز آن را هم می زنیم. بعد از چند هفته، سیب ها تخمیر می شوند و سرکه تشکیل می شود. سرکه را صاف کرده و در ظرف شیشه ای تمیز نگهداری می کنیم. از سیب های سالم و رسیده برای تهیه سرکه استفاده کنید. مدت زمان تخمیر سرکه بسته به دمای محیط متغیر است.

    نمایش بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا